Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Soort sluiting
Polar 30 print vellen
Polar 35 print vellen
Prijs

Aluminium naambadges bedrukken

Promotionele naambadges

De naambadges zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen, kleuren en materialen. Zodoende heeft u voldoende mogelijkheden om een naambadge te bestellen die perfect aansluit bij uw wensen of promotionele actie. Afhankelijk van het model, is de naambadge voorzien van een magneetsluiting, pin, clip of speld. Iedere vorm is leverbaar! U kunt de diverse naambadges bezichtigen in onze webshop. De aluminium badges zijn stijlvol en degelijk. Wij zorgen ervoor dat de bedrukking slijtvast is waardoor uw unieke naambadges nog lange tijd gebruikt kunnen worden. Dit maakt de bedrukte badgehouder perfect inzetbaar als reclamedrager! Onmisbaar tijdens beurzen en evenementen, of gewoon voor op kantoor.

Aluminium naamkaartjes bestellen

Wanneer u precies weet wat u wilt, kunt u de aluminium naambadges met bedrukking direct bestellen in onze webshop. Alvorens wij beginnen met het bedrukkingsproces, maken wij eerst een digitaal voorstel voor u. Zo heeft u een idee hoe de bedrukking op de naamkaarten komt te staan. Laat ons weten of er wijzigingen aangebracht moeten worden. Pas na uw goedkeuring gaan wij de badges bedrukken, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Wilt u de naamhouders onbedrukt bestellen? Dat kan natuurlijk ook! Via onze webshop kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor bedrukte of onbedrukte naambadges, in grote of in kleine aantallen. Bent u zich er wel van bewust dat hoe meer bedrukte naamkaartjes u bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs wordt!

Custom made badges

Vindt u de bedrukte badges met standaard formaat niet uniek genoeg? Wij kunnen ook custom made naambadges leveren in allerlei vormen, kleuren en maten. Wilt u meer weten over ons uitgebreid assortiment aan naamkaartjes en de bedrukkingsmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Dankzij jarenlange ervaring zijn zij in staat u persoonlijk advies te geven. Wij zorgen ervoor dat de gepersonaliseerde badges van aluminium zo snel mogelijk bij u thuis geleverd worden. Indien gewenst kunt u gebruik maken van een spoedlevering. Ga naar onze webshop om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor de aluminium badges, de custom made naamkaartjes of voor een van onze badgehouders met opdruk. Laat u verrassen door onze vele mogelijkheden en lage prijzen. 

Bel mij terug!
Advies nodig?